06 82 45 23 58
woman-567021_1920

Ontspanning

Massage is misschien wel de oudste vorm van genezen. Het gaat over aanraken en (aan)geraakt worden. Aanraken is niet alleen prettig, het is ook een basisbehoefte van de mens. Massage helpt je lichaam en je geest te ontspannen. Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf. Alles draait om gevoel, door je bewust te worden van wat je in je lichaam voelt, voel je de spanningen, stress en pijn tijdens een massage minder worden en voel je je er na lichter, opgewekter, meer ontspannen en energieke.

Voor totale ontspanning kun je bij mij kiezen uit de volgende massages.

Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze die rust en ruimte geeft. Terwijl jij ontspannen ligt, laat je lichaam alles los wat jou belemmert om gezond en gelukkig te zijn. In het minste geval heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval verandert je leven.

Anti stress massage

Deze massage is zeer geschikt voor als u veel computer/bureauwerk doet, doordat tijdens deze werkzaamheden veel spanning in de nek/schouderspieren ontstaan en het dan een preventieve massage is om nek/schouder klachten te voorkomen.

Combi massage

In de Combi Massage mix ik Access Bars met de ontspanningsmassage. Mijn ervaring is dat mensen, die erg in hun hoofd zitten beter kunnen ontspannen als ze eerst 25 minuten een Access Bars behandeling krijgen voordat ik aan de massage begin.

Klassieke ontspanningsmassage

Deze massage is geschikt bij stress, rug/ nek/ schouderklachten en spierpijn. Het geeft een moment van rust in je drukke bestaan. Na afloop voel je je meer ontspannen en weer een beetje als nieuw.

Stoelmassage

Een korte zeer effectief massage van de rug, nek, schouders, armen en handen die gegeven wordt op een speciale massagestoel.

Tuina

Tuina is een Chinese massage, waarbij kijkende naar mogelijke blokkades in je lichaam verschillende massagetechnieken  worden meegenomen in de massage. Het zorgt er namelijk voor dat ‘Qi’ (energie) weer vrij door je lichaam kan stromen.