06 82 45 23 58

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap kan stress tot gevolg hebben en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid van de baby. De zwangerschapsmassage is een heerlijke ontspanningsmassage om die stress te verlichten.

Aandacht voor het zwangere lichaam

Tijdens de zwangerschap heeft uw lichaam meer aandacht nodig. De lichamelijke veranderingen die optreden kunnen veel van u vragen. Maak gebruik van de speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage om in balans te blijven. De massage kan tot in de laatste weken (week 38/39) toegepast worden. Ook in zijligging zijn klachten met betrekking tot de zwangerschap uitstekend te behandelen.

De effecten van zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt uw spieren en stimuleert de bloedcirculatie van u en uw kind. Het zorgt ervoor dat uw ademhaling dieper wordt en uw hoofd even helemaal tot rust komt. De massage verlicht bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder helpt het voorkomen dat uw lichaam vocht vasthoudt en dat u slecht slaapt.

De voordelen van een zwangerschapsmassage

De behandeling zorgt er ook voor dat u even stil staat bij alle veranderingen in uw lichaam, hierdoor wordt u zich bewuster van de baby in uw buik. Er is uit onderzoek gebleken dat het zorgt voor beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. Er is zelfs gebleken dat door de behandeling het percentage vroeggeboortes kleiner is.

Hoe gaat een zwangerschapsmassage?

Door ondersteuning van een voedingskussen ligt u in een zeer comfortabele houding op uw zij en kunt u optimaal genieten van uw massage. Specifieke klachten zoals bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen en nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in deze ontspannen positie. Let wel op: ik gebruik tijdens deze massage geen dieptewerking op de spierknoopjes. Dit kan zorgen voor teveel afvalstoffen in het lijf. Deze massage heeft als doel, totale ontspanning.

Young,Beautiful,Pregnant,Woman,Having,Massage,In,Spa,Salon