06 82 45 23 58

Praktijk Puur Jorieke

Mijn massagepraktijk vind je in de wijk Grote Boel in Nijmegen-Noord. Vlakbij de snelwegen A325 en A15. Hier geef ik, Jorieke Verbeet, diverse vormen van massages. 

Sinds 2019 heb ik besloten dat het roer volledig om moest. Voor de klas staan was niet meer mijn vak en masseren trok mij steeds meer. Ik deed dit immers al lange tijd als hobby. In 2020 ben ik gecertificeerd als masseur en heb ik diverse massagecursussen gevolgd en hiermee heb ik ook meteen mijn eigen massagepraktijk opgericht. Tijdens de massages combineer ik westerse en Chinese massagetechnieken. 

Heb jij behoefte aan een moment van rust, ontspanning en persoonlijke aandacht? Oftewel tijd voor jezelf? Heb je het druk thuis of met je werk? Of wil je gewoon jezelf en je lijf de rust en de ontspanning geven? Dan ben je van harte welkom in mijn massagepraktijk. 

Wanneer je bij mij komt voor een massage wil ik mijn energie en tijd voor je vrij maken daarom geef ik alleen massages op afspraak. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig een afspraak in te plannen. 
Je mag natuurlijk altijd een berichtje sturen om te vragen of er op korte termijn nog ruimte is voor een massage. 

Het beste is om een berichtje te sturen of te mailen, mijn telefoon staat tijdens mijn massages altijd uit en daardoor ben ik telefonisch slecht bereikbaar. Mijn werkdagen zijn v.n.l.: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Direct boeken

Praktische info
• Adres: Gabriel Garcia Marquezstraat 6, 6515ZK Nijmegen.
• Mijn praktijk zit op de 2e verdieping. Gelieve hier rekening mee te houden.
• Parkeren kan in de vele parkeerhavens voor de deur.
• Je kunt voor de betaling contact of middels een betaalverzoek betalen.
• Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak verzetten of annuleren, daarna ben ik genoodzaakt de massage in rekening te brengen. 
• Bij koorts, griep, extreme vermoeidheid, besmettelijke (huid)ziektes en wanneer je net een vaccinatie hebt gehad masseer ik je NIET.

Let wel: ik houd alles netjes. Bij mij gaat het om je gezondheid en ontspanning. Als je meer wilt, dan kan en wil ik je daarbij niet helpen.

Neem contact met mij op

Wil je meer informatie, of een afspraak maken? Dan kan je het beste een mail sturen naar: info@praktijkpuurjorieke.nl.

Voor directe informatie kun je het beste een app of een sms sturen naar
+31 6 82 45 23 58. Spreek bij het krijgen van de voicemail je naam en telefoonnummer in en ik probeer je je zo snel mogelijk terug te bellen.