06 82 45 23 58
Pregnant,Mother,And,Son,Are,Talking,And,Spending,Time,Together

Moeder & Kind massages

In mijn praktijk heb ik mij naast de gewone ontspanningsmassage en klachtgerichte massages gespecialiseerd in moeder en kind. Er is dus volop tijd en ruimte om baby’s en kinderen te masseren. Ik vind namelijk dat iedereen een welverdiend ontspanningsmoment verdient. 

Shantala babymassage

Shantala babymassage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit India. Het toepassen van deze massage is een leuke manier om de band met je baby te versterken. Voor zowel moeder als kind is het een ontspannende bezigheid.

Kindermassages

Kinderen hebben het steeds drukker. Ze leven tegenwoordig in een hectische tijd met veel prikkels van buitenaf. Door deze prikkels is het steeds lastiger voor kinderen om zichzelf te kunnen zijn en te merken hoe ze zich voelen. Kindermassage helpt kinderen weer te voelen hoe ze zich voelen en om weer lekker in hun vel te gaan zitten

Zwangerschapsmassages

Een zwangerschap kan stress tot gevolg hebben en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid van de baby. De zwangerschapsmassage is een heerlijke ontspanningsmassage om die stress te verlichten. Jij bepaalt welke lichaamsdelen gemasseerd worden. Ook tijdens de massage kan je nog veranderen en passen we de massage op jouw gevoel aan.

Postnatale / moeder massage

Tijdens deze massage wordt met zachte maar vaste hand de spanningen uit het lichaam gedreven. Omdat het lichaam na de bevalling nog heel teer is, wordt de massage rustig uitgevoerd. In het vooraf gevoerde intakegesprek wordt bepaald welke lichaamsdelen het meest belast zijn geweest tijdens de zwangerschap en zullen deze een weldadige ontspanning ervaren.